Aktiviteter på närområdet

Här presenterar vi stolt våra samarbetspartners aktiviteter som ni kan boka direkt via oss. Vi skräddarsyr ert boende med aktiviteter och transfer för er
bästa upplevelse !

Snöskoter Uthyrning

 

Är ni en familj, ett kompisgäng eller ett företag som vill ut och åka skoter någonstans i riksgränsen fjällen så har ni kommit rätt.
Här hittar ni allt som krävs för ett lyckat skoterarrangemang.

 

Vi erbjuder de absolut senaste snöskotermodellerna från Arctic Cat med alla tänkbara tillbehör. Kläder, kälkar, motorisborrar, tja till och med släpvagnar. Självklart så kan vi också leverera utrustningen till valfri plats!

Visa

Hundspannsturer

 

Vinterturer med draghundar. Från korta kaffe resor till krävande veckoturer högt uppe i bergen.

Visa

Heliski

 

Häng med på en weekend med orörd skidåkning från Riksgränsen och Abisko i norr ner till Kebnekaise i söder. Du kan i lugn och ro njuta av åkningen, just så långsamt eller fort du vill. När vi kommer ner från berget väntar helikoptern, redo för ett nytt lyft.

Visa

Jakt & Fiske
 

Upplev lugnet med ett pimpelspö på en isbelagd fjällsjö, eller befinn dig mitt i forsande virvlar och upplev naturens råa styrka.

Vi annordnar jakt på ripa, tjäder, järpe, orre, bäver och älg.
Våra guider har en oslagbar lokalkännedom och flera decenniers jakt- och fiskevana, vilket borgar för ett givande äventyr, oavsett villebråd.

Visa

Skidåkning

 

I början av 1900-talet lät man avveckla samhället Riksgränsen. Snömängden var helt enkelt övermäktig. Idag är nederbörden istället vårt signum och lockar hit skidåkare från hela världen. En bra dag finns det ingen skidort i Sverige som kan matcha skidåkningen i Riksgränsen.

Visa

Späckhuggar Safari

 

Välkommen till en spektakulär och unik upplevelse.Våra erfarna guider har arrangerat späckhuggare safaris sedan 1990 och är en pionjär inom detta område. Åk med späckhuggarsafari guiderna i en uppblåsbar båt! Från jollen, en halv meter över havet, upplever du naturen på ett helt nytt sätt. garanterat ett minne för livet att få se dessa otroliga valar på nära håll.

Visa

Mountainbike


Cykla i fjällen är en upplevelse med stora mått. Man hinner uppleva 3-4 gånger mer än man gör till fots. Ett utmärkt sätt att bättra på kondition och balans samtidigt som man får en oslagbar natur upplevelse i en av våra sista vildmarker.

Visa