Heliski

Välkommen till den optimala skidupplevelsen!

Vi erbjuder orörd skidåkning från Riksgränsen och Abisko i norr ner till Kebnekaise i söder. Du kan i lugn och ro njuta av åkningen, just så långsamt eller fort som du vill. När vi kommer ner från ett åk väntar helikoptern, redo för nästa lyft.

I vårt heliski-område finns toppar som reser sig 2000 meter över havet och de längsta åken bjuder på 1400 härliga fallhöjdsmeter. Här finns det kall pudersnö fram till slutet av april, den övergår förstås gradvis i vårsnö, men det förekommer puder i slutet av maj också.

Vi gör vårt yttersta för att ge varje gäst den bästa skidåkningen. Därför jobbar vi i det bästa heliski-området, erbjuder maximal flexibilitet och har alltid auktoriserade bergsguider. 

Flexibla skiddagar – helikopter och bergsguide varje dag Vi erbjuder maximal flexibilitet och har inkluderat bergsguide och transporter med minibuss i priset. Helikopter och pilot som finns standby under hela vistelsen ingår också.


Är vädret inte på vår sida kan vi åka offpist från liften i Narvik, Riksgränsen, Abisko eller Björkliden. Vi kan även gå en topptur med magisk utsikt över havet och åka skidor rakt ner till fjorden. Bergsguiden finns med hela veckan och med minibuss kommer vi smidigt till just dagens bästa åkning.

Pris exempel.

3st Toppar 3450 SEK/ Person  ca 2 timmar

5st Toppar 5450 SEK/ Person  ca 3-4 timmar

7st Toppar 7950 SEK/ Person  ca 4-6 timmar

Grupp om max 5 personer per helikopter med 1 medföljande guide.
Fall höjd per topp är från 800 meter till 1400 meter

Priser ink moms.